Başkan Kasap Şemsiyeli Kuyumcular Sokağını Gezdi

Başkan Kasap Şemsiyeli Kuyumcular Sokağını Gezdi
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi’nin RİKADER işbirliğiyle şemsiyelerle süslediği Kuyumcular Sokağını gezdi.

Rize’de ilk kez uygulanan ve üzerinde farklı renklerden oluşan yüzlerce şemsiyeden dekor yapılan Rize Merkez Kuyumcular Sokağı vatandaşın yoğun ilgisini çekerken, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap da sokağı gezdi.

BAŞKAN KASAP, İNSANLAR KENDİLERİNİ İYİ HİSSEDİYOR…

resat-kasap-semsiyeli-kuyumcular-sokagini-gezdi-(4)-001.jpg

Şemşiyeli sokağı gezerek yapılan çalışmayı değerlendiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: "Avrupa'da bu tarz yenilikler, renkli çalışmalar insanların kendilerini daha iyi hissetmesi açısında yapılmaktadır. Türkiye'de de bunun gibi ve benzeri sokaklar oluşturulmaya başladı. Bilindiği üzere burası Rize'nin alışveriş sokağı aynı zamanda kuyumcular sokağı olarak bilinmektedir. Rize Belediyesi olarak burayı ileriye dönük tarihi kapalı Rize çarşısı olarak projelendirmeyi düşünüyoruz. Bunun öncesinde burada şehrin estetiğini göz önünde bulundurarak renkli şemsiye çalışması yaptık. Bu çalışmamız ile amacımız şehrimizin sokağını farklı bir görünüme kazandırmaktır" dedi.

resat-kasap-semsiyeli-kuyumcular-sokagini-gezdi-(5).jpg

RİZELİLER CEP TELEFONLARI İLE GÖRÜNTÜLEDİ…

Rize’de ilk kez uygulaması yapılan, şemsiyeli sokaktan geçen vatandaşların cep telefonları gökyüzüne çevrildi. Rize Belediyesi ve Rize Kadınlar Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RİKADER)’in işbirliği ile düzenlenen şemsiyeli sokağın rengarenk görüntüsünü vatandaşlar cep telefonları ile görüntüledi.

resat-kasap-semsiyeli-kuyumcular-sokagini-gezdi-(3).jpg

Şemsiyeli sokak uygulamasını gözlemleyen Başkan Kasap, daha sonra Kuyumcular sokağını dolaşarak esnafları gezdi. Hayırlı Bayramlar diledi.

resat-kasap-semsiyeli-kuyumcular-sokagini-gezdi-(1)-001.jpg

resat-kasap-semsiyeli-kuyumcular-sokagini-gezdi-(2)-001.jpgresat-kasap-semsiyeli-kuyumcular-sokagini-gezdi-(6).jpg