Başkan Kasap ve Ekibi’nden Kan Bağışına Destek

Başkan Kasap ve Ekibi’nden Kan Bağışına Destek
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yardımcıları ve çalışma ekibi Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek olarak kan bağışında bulundu.

Rize Belediyesi Meclis Üyeleri ve Kızılay Rize Şubesi'nin ortak hareketi doğrultusunda Rize Belediyesinde başlatılan kan bağışına Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yardımcıları, çalışma arkadaşları ve belediye personeli kan bağışında bulundu.

resat-kasap-kan-verirken-(4).jpg

Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ali Öner  tarafından yapılan kısa bir sunumun ardın kan bağışı kampanyası başladı. Kampanyaya ilk olarak Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap destek verdi. Başkan Kasap'ın kan vermesinin ardından Başkan Yardımcıları, Rize Belediyesi Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanları kan verdi.

resat-kasap,-yardimcilari-ve-calisma-ekibi-kizilayin-kan-bagisi-kampanyasina-destek-verdi-9.20141209140505.jpg

KAN BAĞIŞINDA VATANDAŞLAR DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRILDI

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap açıklamasında kan bağışı konusunda Rize Belediyesi olarak öncü olmak arzusu içerisinde olduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti; "Kan Merkezi Müdürümüzün vermiş olduğu bilgilerden de yola çıkarak kan vermenin insan sağlığı açısından da son derece etkili olduğu biliniyor. Ayrıca toplanan bu kanların Kızılay tarafından ihtiyaç anında kişilere verildiğini toplum olarak biliyoruz. Belediye hizmet binamızda Kızılay görevlilerimiz tarafından oluşturulan alanda ben ve çalışma arkadaşlarımız gereken hassasiyeti göstererek kan bağışında bulunuyoruz.  Bir gün mutlaka bizler de kana ihtiyaç duyabiliriz. Bu anlamda halkımızı da kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Diğer kurumlarımızın da bu konuda hassasiyet göstermelerini bekliyorum. Bu manada konuyu bizlere açan Rize Belediyesi Meclis Üyelerimize ve kurumum içerisinde kan bağışında bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah faydalı bir çalışma olur" dedi.

resat-kasap,-yardimcilari-ve-calisma-ekibi-kizilayin-kan-bagisi-kampanyasina-destek-verdi-6.jpg

BAŞKAN KASAP’A TEŞEKKÜR

Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ali Öner yapmış olduğu açıklamada; "Her yıl 12 bin'in üzerinde kana ihtiyacımız var. Yani ay içerisinde 1000'in üzerinde Rize'de kan almamız gerekiyor. Bu noktada Rize'de bulunan kurumlarımızın desteği bizler için çok önemli. Ayrıca kan vermek insan sağlığı açısından önemli bir değere sahiptir. Bizleri yalnız bırakmayarak bugün kurumunu bize açan ve desteğini esirgemeyen Rize Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve çalışan tüm personele teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

resat-kasap-kan-verirken-(3).jpg

resat-kasap-kan-verirken-(1).jpg

resat-kasap,-yardimcilari-ve-calisma-ekibi-kizilayin-kan-bagisi-kampanyasina-destek-verdi-4.jpg

resat-kasap,-yardimcilari-ve-calisma-ekibi-kizilayin-kan-bagisi-kampanyasina-destek-verdi-5.20141209141011.jpg

resat-kasap,-yardimcilari-ve-calisma-ekibi-kizilayin-kan-bagisi-kampanyasina-destek-verdi-7.jpg

resat-kasap,-yardimcilari-ve-calisma-ekibi-kizilayin-kan-bagisi-kampanyasina-destek-verdi-8.jpg

resat-kasap,-yardimcilari-ve-calisma-ekibi-kizilayin-kan-bagisi-kampanyasina-destek-verdi-10.jpg

resat-kasap,-yardimcilari-ve-calisma-ekibi-kizilayin-kan-bagisi-kampanyasina-destek-verdi-11.jpg

resat-kasap,-yardimcilari-ve-calisma-ekibi-kizilayin-kan-bagisi-kampanyasina-destek-verdi-12.jpg