Başkan Kasap ve Rektör Karaman Batıpark Projesi İçin Ankara'da Görüşmelerde Bulundu

Başkan Kasap ve Rektör Karaman Batıpark Projesi İçin Ankara'da Görüşmelerde Bulundu
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, birlikte yürüttükleri Batıpark projesi ile ilgili görüşmeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun’la gerçekleştir

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Rizeli hemşehrimiz İrfan Uzun’u ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kasap ve beraberinde RTEÜ Rektörü Karaman, belediye ile üniversite tarafından birlikte yürütülen Batıpark projesi ile ilgili görüşmeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun’la gerçekleştirdi.

huseyin-karaman-ve-resat-kasap-bati-park-projesi-icin-ankarada-1.jpg

Görüşmede Başkan Kasap; Batıpark projesi ağırlıklı konuların gelişmeleri ve ilerleyişleri hakkında değerlendirmeler yapıldığını bildirdi.

Başkan Kasap, Müsteşar Yardımcısı Sayın Uzun’un projedeki katkılarının Rizeli hemşehrileri ve kendileri tarafından unutulmayacağının altını çizerek, çalışmaları İrfan beyin bizzat yakından takip ettiğini dile getirdi.

huseyin-karaman-ve-resat-kasap-bati-park-projesi-icin-ankarada-2.jpg