Başkan Kasap’a Her Yerde Aynı Sevgi Aynı İlgi

Başkan Kasap’a Her Yerde Aynı Sevgi Aynı İlgi
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaretinde çocukların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Rize Devlet Hastanesi Çocuk Servisine giderek burada tedavi gören çocuk hastaları ziyaret eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a çocukların ilgisi ve sevgisi yoğun oldu. Başkan Kasap’a olan ilgi ve sevgi öyle içtendi ki babasının kucağında duran bir çocuk Başkan Kasap’ı görünce Kasap’a gitmek için kol açtı. Başkan Kasap da miniklerin bu ilgi ve sevgisini karşılıksız bırakmayarak onlara çeşitli hediyeler verdi.

resat-kasaptan-rize-devlet-hastanesine-ziyaret-3.jpg

Rize Devlet Hastanesi Çocuk servisi ziyaretinde Başkan Kasap’ı, Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Hasan Basri Velioğlu, Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Seçkin Karaoğlu ve Hastane Müdürü Davut Aksoy karşıladı.

Ziyarette Opr. Dr. Velioğlu, Başkan Kasap’a bilgilendirmede bulunarak çocuk servisi bölümünde şuanda 25  çocuğun tedavi edilmekte olduğunu kaydetti.

resat-kasaptan-rize-devlet-hastanesine-ziyaret-6.jpg

Rize Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalara en iyi sağlık hizmetlerini sunmaya gayret ettiklerini ifade eden Velioğlu, desteklerinin ve ziyaretlerinin hizmetlerin niteliğini arttırmada önem taşıdığını belirterek, Belediye Başkanı Reşat Kasap’a teşekkür etti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise, kurumlar arası dayanışmanın gerekliliğine vurgu yaparak, yoğun iş tempolarından arda kalan zamanları bu şekilde kurum, kuruluş, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek değerlendirdiklerini söyledi.

resat-kasaptan-rize-devlet-hastanesine-ziyaret-5.jpg

resat-kasaptan-rize-devlet-hastanesine-ziyaret-1.jpg

resat-kasaptan-rize-devlet-hastanesine-ziyaret-4.jpg

resat-kasaptan-rize-devlet-hastanesi-cocuk-servisine-ziyaret.jpg