Başkan Kasap'tan 19 Mayıs Kutlama Mesajı‏

Başkan Kasap'tan 19 Mayıs Kutlama Mesajı‏
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Kasap, yayımladığı mesajında; "19 Mayıs 1919 tarihi Milletimizin büyük bir onur mücadelesiyle tarih sahnesinde bir kez daha şahlanışının destanıdır. Mukaddes vatan topraklarımızın sonsuza kadar işgal altında bulunamayacağının tüm dünyaya haykırılışıdır.

Binlerce şehit verilerek büyük fedakarlık neticesinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti gençlere emanet edilmiştir. Bu değerli emaneti yaşatıp savunmak gelecek nesillere aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuz olmalıdır. İleride Ülke yönetimine söz sahibi olacak siz Türk gençleri Türkiye yi modern uygarlık düzeyine taşımakta elinizden geleni yapacaksınız.

Bu nedenle siz Türk gençliği olarak bu güvene yaraştığınızı çaba ve gayretlerinizle göstermelisiniz ki ülkemiz ilelebet sonsuza kadar yaşasın. Bu duygu ve düşüncelerle Siz sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor selam ve sevgilerimi iletiyorum." diye konuştu.