Başkan Kasap’tan “ALTI’n Buluşma

Başkan Kasap’tan “ALTI’n Buluşma
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mahalle sorunlarını yerinde görmek ve eksikleri incelemek üzere beraberindeki ekiple birlikte 6 mahalleye ziyarette bulundu.

Sorunlarını bizzat Başkan Kasap’a aktarabilme şansı bulan mahalle sakinleri, takdirle karşıladıkları Başkan Kasap’ın ziyaretinden oldukça memnun kaldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya geldiği mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Kasap, mahalle ziyaretlerinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişareler doğrultusunda sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor. Bu vesileyle birlikte Başkan Kasap’ın bugünü durağı Pehlivantaşı, Yeni Mahalle, Değirmendere, Eminettin, Camiönü ve Kale Mahallesi oldu.

resat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(1).jpg

BAŞKAN KASAP,”GÖRÜŞLERİNİZ BİZE YOL GÖSTERİYOR”

Beraberinde teknik ekiple birlikte 6 mahallede sorunları yerinde inceleyerek  hemşehrileriyle istişarelerde bulunan Başkan Kasap, mahalle ziyaretleri değerlendirmesinde yaptığı açıklamada, “Mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit etmek ve kalıcı çözümler bulmak için yapmış olduğumuz bu ziyaretlerde siz hemşehrilerimizin görüşleri bize yol gösteriyor. Bu anlamda mahalle sakinleri ve muhtarlarımızın taleplerini not alıp, bu talepler doğrultusunda kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Kasap, son olarak inceleme yaptığı Kale mahallesi toplantısının ardından Belediye bünyesinde işletilen Kale Aile Çay Bahçesi ve Kale surlarında yapılan çalışmaları da inceledi.

resat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(2).jpgresat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(3).jpgresat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(4).jpgresat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(5).jpg

resat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(6).jpgresat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(7).jpgresat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(8).jpgresat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(9).jpg

resat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(10).jpgresat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(11).jpgresat-kasap-mahalle-muhtarlariyla-bulustu-(12).jpg