Başkan Kasap'tan Davetiniz Var!

Başkan Kasap'tan Davetiniz Var!
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi tarafından düzenlenecek Off Road yarışlarına davette bulundu.

Rize Belediyesi tarafından organize edilen Off-Road Karadeniz Mahalli Yarışlar Kupası 3. Yarışı yarın (pazar günü) saat 11.00'de Salarha vadisinde yapılacak. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yarışlar dolayısıyla yaptığı açıklamada vatandaşları etkinliği izlemeye davet etti.

Bu yıl Rize'de ikincisi düzenlenen Off-Road yarışlarına, Kaçkar Off-Road ve Rize Rescue Team Off-Road Kulübü araçlarının yanı sıra 30 ilden gelen yarışmacılar 4 klasmanda yapılacak yarışlarda mücadele edecek.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Yarışlara ilişkin yaptığı açıklamada, “Rize Belediyesi olarak düzenlediğimiz 6. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri kapsamında Saharla Vadisi'nde Off-Road yarışları organize ediyoruz. Bu spor özellikle bölgemizin de coğrafi şartlarının çetin olmasından dolayı Rize'ye fazlasıyla uyum sağlayan bir etkinlik olacak. Şehrimizin tanıtımı için düzenlediğimiz organizasyonlarda vatandaşlarımızın da eğlenceli vakitler geçirmesi bizim için öncelikli sırada yer alıyor. Şimdiden katılan sporculara başarılar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel etkinliğimize davet ediyorum” dedi.