Başkan Kasap’tan Direk Açılışı Açıklaması: Keyfini Çıkarıyoruz

Başkan Kasap’tan Direk Açılışı Açıklaması: Keyfini Çıkarıyoruz
Rize Meydan Projesi için 2. yıkım töreni düzenlendi. Törende Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Deniz Caddesinin aydınlatma işlemleri için caddeye yerleştirilen direklere yapılan açılış törenini eleştirisel haber yapmamızı eleştirdi.

Rize Belediyesinin 10 Numaralı Projeleri arasında yer alan Meydan Projesi için geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Polis Karakol Binasının yıkılması nedeniyle düzenlenen törenin ardından aynı proje için bugün Eski Adliye Binasının yıkım işlemi dolayısıyla tören düzenlendi. 10 Numaralı Projelerden bir veya ikisi haricinde hiçbirini görevi süresinde tamamlayamayacak olan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, konuşmasına başlarken kendisini alkışlayanlara sitemde bulunarak, “Alkışı hak edecek ne yaptık?” dedi. Başkan Kasap, ayrıca, Deniz Caddesinin aydınlatılması için yerleştirilen direklere yapılan açılış törenini eleştiren haber yapmamızı da eleştirerek, açılış törenleriyle keyif yaptıklarını açıkladı.

Rize Eski Adliye Binası yıkımı nedeniyle düzenlenen törende bir konuşma gerçekleştiren Kasap, konuşmasına başlayacağı sırada vatandaşların kendisini alkışlamasına “Daha alkışı hak edecek ne yaptık?” şeklinde soru yönelterek görev süresi boyunca kayda değer bir hizmetin olmadığını ve kendisinin alkışlanmaması gerektiğini vurguladı.

Deniz Caddesinde direk açılışı yaptığından eleştiri konusu olan Başkan Kasap, yapılan habere yönelik ise açılış törenleriyle keyif yaptıkları ve eleştirilerin haksız olduğu imasında bulunarak açılış törenlerini halkla içi içe olmak için gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Her adımımızı halkımızla, sevdiklerimizle, dostlarımızla, yetkililerimizle yaptığımız çalışmaları paylaşıyoruz. Tabiri caizse keyfini çıkarıyoruz diyelim. Bu şekilde bazen kamuoyunda yaptığımız faaliyetlerde tören düzenlememiz yadırganıyor ama bu halkımızla iç içe. Biz her şeyi birlikte yapıyoruz. Bu doğrultuda bugün Meydan Projemizin en can alıcı noktasına geldik. Daha önce buradaki mülkü yıkmıştık.” dedi.

Kasap, Deniz Caddesine yerleştirilen aydınlatma direkleri dolayısıyla yaptıkları açılış törenini de savunarak, Deniz Caddesinde yapılan düzenleme nedeniyle açılış töreni düzenlemede hiçbir beis görmediklerini ifade etti.