Başkan Kasap'tan El Emeği Göz Nuru İşleyicilerine Ziyaret

Başkan Kasap'tan El Emeği Göz Nuru İşleyicilerine Ziyaret
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren El Sanatları Kurslarını gezerek kursiyerler ve hocalardan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, hafta sonu programları çerçevesinde Rize Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde İsmail Kahraman Kültür Merkezinde faaliyet gösteren El Sanatları Kurslarını gezerek kursiyerler ve hocalardan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

resat-kasaptan-el-sanatlarina-destek-1.jpg

Çok sayıda kursiyerin sanat öğrendiği feritiko, mefruşat, dikiş- nakış, ahşap boyama, sepetçilik, aşçılık, bağlama ve ebru gibi bir çok dalda eğitim verilen kurslarını gezen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, çalışmaları yerinde inceleyerek kursiyerlerle sohbette bulundu.

resat-kasaptan-el-sanatlarina-destek-2.jpg

Göreve geldiği günden bu yana her konuşmasında kültür Ssanata çok önem verdiğini belirten Başkan Kasap, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda Rize'nin kültürünün yansıtıldığını ve insanlara öğretildiğini belirterek; "Gerçekten burada sanat ön plana çıkmış ve hocalarımız eşliğinde kursiyerlerimiz güzel işler ortaya koymuş. Bu gibi çalışmaların şehrimize ve insanlarımıza katkısı büyüktür. Bizlerde her zaman imkanlarımız çerçevesinde bu gibi çalışmaların yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

resat-kasaptan-el-sanatlarina-destek-4.jpg

resat-kasaptan-el-sanatlarina-destek-3.jpg