Başkan Kasap’tan Gece Mesaisi

Başkan Kasap’tan Gece Mesaisi
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve beraberinde teknik ekibi akşam saatlerinde Rize Cumhuriyet Meydanında incelemelerde bulundu.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ihale aşamasında olan ve kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan Rize Cumhuriyet Meydanı Projesinin bir an önce başlayabilmesi için teknik ekibi ile beraber bir dizi incelemelerde bulundu.

Başkan Kasap, projenin hayata geçirilmesi noktasında Cumhuriyet Meydanı Projesinin inşaat çalışması sırasında oluşabilecek araç trafiği sorunu göz önüne alınarak, vatandaşın mağdur duruma düşmemesi için trafik güzergâhında incelemelerde bulundu.Kasap, inşaat çalışması sırasında trafik akışının ne şekil verileceği konusunda teknik ekibi ile fikir alışverişinde bulundu. Yapılan incelemede araçların hangi güzergâhı daha çok kullandığının tespiti yapıldı.

Meydan incelemesinin ardından Başkan Kasap, şehir içerisinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

resat-kasap’tan-gece-mesaisi-(1).jpgresat-kasap’tan-gece-mesaisi-(2).jpgresat-kasap’tan-gece-mesaisi-(3).jpg

resat-kasap’tan-gece-mesaisi-(5).jpgresat-kasap’tan-gece-mesaisi-(6).jpgresat-kasap’tan-gece-mesaisi-(7).jpgresat-kasap’tan-gece-mesaisi-(8).jpg