Başkan Kasap’tan Müftü Mahallesine Ziyaret

Başkan Kasap’tan Müftü Mahallesine Ziyaret
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Müftü Mahallesindeki çay bahçesinde düzenlenen kahvaltı programında mahalle halkıyla bir araya geldi.

Müftü Mahallesi muhtarlığı tarafından hazırlanan kahvaltı sofrasına konuk olan Başkan Kasap, mahalle halkının sorunlarını dinledi.

Dereleri de yerinde inceleyip, çeşitli cadde ve sokaklarda dolaşıp hem esnafı ziyaret eden hem de alt yapı çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Kasap, “Vatandaşlarımızı mahallelerinde, esnaflarımızı ise iş yerlerinde ziyaret ederek hızlı ve etkili bir şekilde hizmet veren belediyecilik anlayışımızla mahallelerimizde halkımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşla her an birlikte, yan yana çalışıyoruz. Devamlı halkın yanında olmak ve onların istek ve taleplerine çözüm bulmak için esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.

Başkan Kasap, belediyenin sorumluluk alanı içerisinde bulunan sorunların çözümü konusunda Başkan Yardımcıları Saffet Kopuz ve Mustafa Arıcı’ya talimatlar verdi.

Esnaf ziyaretlerinde Başkan Kasap’a yardımcıları Saffet Kopuz, Mustafa Arıcı, Özel Kalem Müdürü Enes Büyük ve Müftü Mahallesi Muhtarı Abdullah Şentürk eşlik etti.

rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-muftu-mahallesinde-(1).jpgrize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-muftu-mahallesinde-(2).jpgrize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-muftu-mahallesinde-(3).jpgrize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-muftu-mahallesinde-(4).jpgrize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-muftu-mahallesinde-(5).jpg