Başkan Kösemusul'dan Rize'ye Teşekkür

Başkan Kösemusul'dan Rize'ye Teşekkür
TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkan Yardımcısı Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’dan Rize’ye teşekkür…

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Rize’de geçtiğimiz gün gerçekleştirilen temel atma, açılış, ziyaret ve vergi ödül töreni programlarına katılan TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkan Yardımcısı, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun şahsında Rize iş dünyasına başarı dileklerini iletirken misafirperverlik için teşekkür etti.
 
TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkan Yardımcısı Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Başkan Yardımcıları, Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nca geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir dizi ziyaret ve programlara katıldıktan sonra Rize ziyareti ile ilgili kısa bir açıklama yaparak, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun şahsında Rize iş dünyasına başarı dileklerini iletirken misafirperverlik için teşekkür etti. Başkan Kösemusul, “Türkiye’mizin her noktasında azim var, büyük bir gayret var. Ata toprağım Rize’de de şahit olduk. Ekonomimiz büyüyor, şehirlerimiz gelişiyor” diye konuştu.
Hızla büyüyen ve gelişen Türkiye’de Sakarya iş dünyasının sorumluluğuna dikkat çeken Başkan Kösemusul, “Sakarya’mızın başarı çıtası yükseliyor. Hedeflerimiz var. Kaliteli eğitim, güçlü üretim, yüksek istihdam ve ihracat. İnşallah çok daha iyi olacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda Sakarya’mız için yorulmadan, daha çok çalışacak ve şehrimizin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

mahmut-kosemusul-rizede-(4).jpg

mahmut-kosemusul-rizede-(2).jpg

mahmut-kosemusul-rizede-(5).jpg

mahmut-kosemusul-rizede-(6).jpg

mahmut-kosemusul-rizede-(7).jpg

mahmut-kosemusul-rizede-(8).jpg

mahmut-kosemusul-rizede-(9).jpg

mahmut-kosemusul-rizede-(1).jpg