Başkan Metin, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı Meclis Başkanı Seçildi

Başkan Metin, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı Meclis Başkanı Seçildi
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı 1. Olağan Seçimli Mütevelli Heyeti toplantısında Vakıf Meclis Başkanı seçildi.

Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı 1. Olağan Seçimli Mütevelli Heyeti toplantısı pandemi kurallarına uygun şekilde kurucu heyetin büyük çoğunluğunun katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Toplantıda Vakıf Kurucu Başkanı Recep Albayrak ve Yönetim listesi katılımcıların tamamının oyunu alarak 2021-2024 yılları arası 3 yıllık dönem için seçildi.

Vakıf Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulunun teklifi ve Mütevelli heyetin oluruyla Yeni dönem için Mütevelli Heyeti Başkanı (Vakıf Meclis Başkanı ) olarak Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin oldu.

baskan-rahmi-metin,-rize-dernekler-ve-vakiflar-birligi-vakfi-meclis-baskani-secildi-(1).jpgbaskan-rahmi-metin,-rize-dernekler-ve-vakiflar-birligi-vakfi-meclis-baskani-secildi-(2).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin..jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-rize-dernekler-ve-vakiflar-birligi-vakfi-1.-olagan-secimli-mutevelli-heyeti-toplantisinda-vakif-meclis-baskani-secildi...jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-rize-dernekler-ve-vakiflar-birligi-vakfi-1.-olagan-secimli-mutevelli-heyeti-toplantisinda-vakif-meclis-baskani-secildi..jpg