Başkan Tok’un Ankara Temasları

Başkan Tok’un Ankara Temasları
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belediye ile ilgili projeler hakkında görüşmeler yapan Başkan Erdoğan Tok, AK Parti Çevre ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İller Bankası (İLBANK) Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'yı ziyaret etti.

İstişare ve fikir alışverişlerinin her zaman kazanım sağladığını kaydeden Başkan Tok, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren verdiğimiz sözlerimizi Ankara ile olan diyaloglarımızda istişareler yaparak hayata geçirdik. Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Bu sebepten ötürü her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz" dedi.

Başkentte olumlu görüşmeler

Görüşmelerde İlkadım'da devam eden ve devam edecek projeler hakkında detaylı görüşmeler yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ülkemizin hızla normalleştiğini belirterek "Devletimiz bir taraftan terörle mücadele ederken diğer taraftan da ekonomik gelişmelere hız veriyor. Biz de bu bağlamada Ankara'da bir dizi temaslarda bulunduk. Özellikle Çevre ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan hanımefendi her alanda önümüzü açarak desteklerini esirgemiyor. Bundan dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Genel müdürlükler ve bakanlıklar nezdinde görüşmelerimiz devam ediyor. İller Bankası (İLBANK) Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Üstün ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Erol Kaya ile birlikte yaptığımız görüşmeler de projelerimizi değerlendirme şansı bulduk. İlçemiz adına oldukça olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Bu vesile ile Başbakan Yardımcılarımız ve Genel Müdürlerimize İlkadım'a gösterdikleri ilgi ve hassasiyetlerinden dolayısı bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

Başkan Tok’un Ankara Temasları

Başkan Tok’un Ankara Temasları

Kaynak:IHA