Başkan Topal'dan Vali Çakır'a Veda Ziyareti

Başkan Topal'dan Vali Çakır'a Veda Ziyareti
Rize'nin Ardeşen ikçesine bağlı Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Topal, Vali Nurullah Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Ahmet Topal, Belediye Başkanı olarak görev süresinin dolması sebebiyle Vali Çakır’ı makamında ziyaret ederek veda etti.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Tunca Belediye Başkanlığına aday olmadığını belirten Ahmet Topal, Belediye Başkanı sıfatıyla Vali Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Ahmet Topal, ziyarette, "Başkanlığı boyunca başarılı bir devlet büyüğü olarak, kendilerine her türlü çalışmaların da desteğini esirgemeyen Sayın Valimize teşekkür ediyorum" dedi.

tunca-belediye-baskani-ahmet-topal,--vali-nurullah-cakir’a-veda-ziyaretinde-bulundu-1.jpg

Yapılan ziyaretin anlamlı olduğunu ve kendisini çok sevindirdiğini belirten Vali Çakır, Belediye Başkanlığı görevini yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atan Ahmet Topal’a teşekkür ederken;  "Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilerim" dedi.

Vali Çakır ayrıca, Belediye Başkanı Topal'ın, geçmişi canlandırmak için "Formulaz" adını verdikleri "Tahta Araba Şenliği’ni düzenlediklerini belirterek, unutulmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerin gün yüzüne çıkarılmasına katkılarından dolayı özellikle teşekkür etti.