Başkan Topbaş, Vali Şahin ve Karaloğlu Rize Standında

Başkan Topbaş, Vali Şahin ve Karaloğlu Rize Standında
İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, EMITT Fuarında Rize standına ziyarette bulundu.

19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı. 12. Salon 1203. Standda Rize'nin tüm güzellikleri dünyanın dört bir yanından 71 ülkesinden gelen ziyaretçilerine açıldı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) ve Rize standının açılışına katıldı. Rize standının ziyaretçileri arasında "Dünyanın en uzun boylu adamı" ünvanını 2 metre 51 santimetrelik boyuyla elinde bulunduran Sultan Kösen de yer aldı.

emitt-fuari-rize-standi-2.20150122173524.jpg

Büyük ilgi gören Rize standında Rize’yi temsil eden tarihi ve turistik görseller ve yayınların yanında Rize kültürünü farklı yönleriyle tanıtan yiyeceklerden giysilere kadar çok sayıda materyal ve malzeme sergilenirken, beyaz çay da ilk kez fuarda tanıtılıyor.

emitt-fuari-rize.20150122173546.jpg

Rize Valiliği öncülüğünde Rize Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Çaykur’un katıldığı Rize standını ziyaret eden İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Rize Valisi  Ersin Yazıcı tarafından beyaz çay hakkında bilgi verilerek beyaz çay ikramında bulunuldu.

emitt-fuari-rize-standi-3.jpg

Ziyaretler sonrasında Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tarafından misafirlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

25 Ocak’a kadar açık kalacak olan 19. EMITT Fuarı’na yaklaşık 70 ülkeden yüzlerce katılımcı olacağı ve binlerce kişinin ziyaret etmesinin beklendiği bildirildi.

emitt-fuari-rize-standi-6.jpg

emitt-fuari-rize-standi-1.jpg

emitt-fuari-rize-standi-4.jpg

emitt-fuari-rize-standi-11.jpg

emitt-fuari-rize-standi-12.jpg

emitt-fuari-rize-standi-7.jpg

emitt-fuari-rize-standi-8.jpg

emitt-fuari-rize-standi-13.jpg