Başkan Türüt: "Değişecek Olan Rejim Değil Türkiye'nin Kalkınma ve Yükselme Hızıdır"

Başkan Türüt: "Değişecek Olan Rejim Değil Türkiye'nin Kalkınma ve Yükselme Hızıdır"
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Reşadiye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Reşadiye mahallesinde gerçekleşen referandum bilgilendirme toplantısında, “Değişecek olan Frankfurt havaalanının  dünya destinasyonlarının en önemli kilit noktasından  transfer noktası olmasından çıkıp İstanbul’da yapılan üçüncü yeni hava limanının onun elinden bu gerçeği alması olayıdır” dedi.

“Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu vatan bizim evimiz nasıl yönetileceğimize biz karar veririz”

16 Nisanda gerçekleşecek olan Referandumun önemine değinen Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, “Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Bu vatan bizim evimiz nasıl yönetileceğimize biz karar veririz. Referanduma giden anayasa maddeleriyle yönetilecek olan bizleriz. Yönetecek olanda bizleriz. Almanya bunun neresinde, Hollanda bu işin neresinde, Belçika, hülasa Avrupa birliği bu işin neresinde ya diğer etkiyen faktör olmaya çalışan ülkeler bu anayasanın değişen maddeleriyle yönetilecekler mi ki bunun derdine düşmüşler. Allah aşkına onlar tarafından aslında derdine düşülen nedir? Bunu durup düşünmek lazım. Derdine düşülen kesinlikle anayasanın değişen maddeleri  ve onların getirecekleri falan değil, kaldı ki onların dünyasında da bir izdüşümü de yok bu işin . Değişecek olan Türkiye'nin kalkınma ve yükselme hızıdır, değişecek olan Frankfurt hava limanının  dünya destinasyonlarının en önemli kilit noktalarından biri olmaktan çıkıp,  transfer noktası olmaktan çıkıp, İstanbul’da yapılan üçüncü yeni hava limanının onun elinden bu gerçeği alması olayıdır. Değişecek olan Türkiye’nin yaptığı bir çok yeniliğe başka birçok yenilik ekleyip ,kaldığı yerden düştüğü yerden  sancağı kaldırıp, müreffeh çağdaş yaşanılabilir vatandaşa kıymet veren bir devleti yeniden milletinin hizmetine sunma gayretidir.

“Amaç aynı amaç Türkiye’yi diz çöktürmeye çalışmak, amaç bu toprağın enerjisini  sömürmek”

Şu anda İstiklal harbinde kim varsa karşımızda belki sahne değişken,  oyuncular değişik, senaryo biraz tadilat görmüş, ama hadise tam anlamıyla o dur. Dün üniformalarıyla tüfeğiyle süngüsüyle  topuyla gemisiyle bayrağıyla burada kim varsa bugün maşalarıyla birlikte  bu sahada emperyalizmin oyunlarını oynayıp, emperyalizmi bu topraklarda hakim kılmaya çalışanlar yine onlardır. Amaç aynı amaç Türkiye’yi diz çöktürmeye çalışmak, amaç bu toprağın enerjisini  sömürmek, amaç bu insanların kafasını kaldırıp, dünyaya bakıp böyle olmaz demelerini engellemek, ve etrafındaki mazlum insanların da uyanmasını engellemek ama inanın artık o durağı çoktan kaçırdılar.  Atı alan Üsküdar’ı da geçti. Belçika’yı da geçti Almanya’yı da geçti. Hollanda’yı da geçti. Türkiye’den çıkan dünya beşten büyüktür sesi korkuları olmuştur. inanın değil, Türkiye’nin etrafındaki Ortadoğu’yu balkanları Asya’yı buradan  Latin Amerika’ya kadar artçılarını beraberinde getirmiştir, ve orada bile bunun sesi yükselmektedir. Evet dünya beşten büyüktür. Evet dünyayı beş ülke yönetemeyecektir. Hiçbir zaman da böyle olmayacaktır. Zulm ile abad olanın ahreti berbat olur demişler. Şimdi şunu söyleyeyim zulm ile abad olanın sadece ahreti berbat olmaz eğer varsak sağsak dünyaları da nasıl berbat olacak hep birlikte göreceğiz” dedi.

sadettin-turut-007.jpg

Belediye Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz ise  mahalleler deki alt yapı ve bazı eksikliklerinin neler olduğu konusunda mahalle sakinlerinden bilgi aldı.

Mahallelinin sorularını yanıtlayan Sultan Yılmaz, “Bazı sorunların teknik eksiklik ve bürokrasiden dolayı çözümleri geçiyor. Ama biz Belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Çözebileceğiz aksaklıkları en yakın zamanda gidereceğiz” dedi.

Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve beraberindeki ekip, toplantıdan sonra Çarşı Mahallesinde Üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-sadettin-turut,-resadiye-mahallesinde-(2).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-sadettin-turut,-resadiye-mahallesinde-(3).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-sadettin-turut,-resadiye-mahallesinde-(6).jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-sadettin-turut,-resadiye-mahallesinde-(5).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-sadettin-turut,-resadiye-mahallesinde-(4).jpg