Başkan Türüt, Merkez Şantiyesini Ziyaret Etti

Başkan Türüt, Merkez Şantiyesini Ziyaret Etti
Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, İl Özel İdaresi Merkez Şantiyesini ziyaret ederek yoğun kar yağışı beklenen kentte hem çalışmaları inceledi hem de personele moral depoladı.

Rize İl Özel İdaresi, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hafta sonundan itibaren Pazartesi günü öğle saatlerine kadar yoğun kar yağışı uyarısı verdiği kentte tedbirlerini alırken, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt de merkez şantiyesini ziyaret ederek hazırlıkları yerinde inceledi. 

Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Fatih Topçu ve Emin Kanbur ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hayati Topal ziyarette Meclis Başkanı İbrahim Türüt’e eşlik ederken, Başkan Türüt, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verdiği bilgiye göre hafta sonunda yoğun kar yağışı beklendiğinden hem şantiyelerde yapılan hazırlıkları görmek hem de personelimize destek vermek amacıyla buradayız. Ekiplerimiz, büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda merkez ve ilçe şantiyelerimizde görev yapan ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

rize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turut,-meteorolojiden-gelen-yogun-kar-yagisi-oncesinde-il-ozel-idaresi-merkez-santiyesini-ziyaret-etti-(5).jpgrize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turut,-meteorolojiden-gelen-yogun-kar-yagisi-oncesinde-il-ozel-idaresi-merkez-santiyesini-ziyaret-etti-(2).jpgrize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turut,-meteorolojiden-gelen-yogun-kar-yagisi-oncesinde-il-ozel-idaresi-merkez-santiyesini-ziyaret-etti-(1).jpgrize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turut,-meteorolojiden-gelen-yogun-kar-yagisi-oncesinde-il-ozel-idaresi-merkez-santiyesini-ziyaret-etti-(4).jpgrize-il-genel-meclisi-baskani-ibrahim-turut,-meteorolojiden-gelen-yogun-kar-yagisi-oncesinde-il-ozel-idaresi-merkez-santiyesini-ziyaret-etti-(3).jpg