Başkan Türüt'ün Yeni Yönetim Listesi

Başkan Türüt'ün Yeni Yönetim Listesi
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Murat Sadettin Türüt'ün 30 kişilik yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı bugün İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen kongrede, mevcut Başkan Murat Sadettin Türüt'le yeniden devam dedi.

murat-sadettin-turut.20141110191752.jpg

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresine Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı ve Ak Parti MKYK Üyesi Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ve İl Genel Meclis Üyeleri, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Belde, köy ve mahalle başkanları Sivil Toplum kuruluşları ile birlikte çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

400 delegeden 380'inin oy kullandığı kongrede Sadettin Türüt, tüm oyları alarak yeniden başkan seçildi.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri şu şekilde oluştu:

ak-parti-rize-merkez-ilce-yonetim-kurulu-listesi.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Ak Parti Rize Merkez'den Sadettin Türüt'e Tam Destek