Başkan'dan Başbakan'a Portre Halı

Başkan'dan Başbakan'a Portre Halı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Erdoğan'a üzerinde eşi Emine Erdoğan ile beraber resmi olan özel halı dokuma portre hediye etti

Üç günlük Rize ziyareti kapsamında açılış töreni ve ziyaretler yapmak üzere Rize’ye gelen Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ederek seçimlerdeki başarılı performansından ötürü tebrik etti.

Toplu açılış töreni ve çeşitli ziyaret programları için 3 günlüğüne Baba ocağı Rize’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan programı çerçevesinde en yüksek oy oranıyla Türkiye’nin birinci ili olarak seçimi kazanan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

02.20140613194411.jpg

Başbakan Erdoğan’a Rize Belediyesi ziyaretinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Başbakanlık Müsteşar’ı Fahri Kasırga, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve Parti teşkilatı eşlik etti.

Ziyaret esnasında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı tebrik eden Başbakan Erdoğan, çalışmalar hakkında bilgiler alarak yapılacak olan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonunda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Erdoğan'a üzerinde eşi Emine Erdoğan ile beraber resmi olan özel halı dokuma portre hediye etti.

01.20140613194432.jpg