Başkanlar Dursun Kaptan Gemisinde Bir Araya Geldi

Başkanlar Dursun Kaptan Gemisinde Bir Araya Geldi
Rize’nin belde ve ilçe belediye başkanları, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında Dursun Kaptan Gemisinde bir araya geldi

Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde Dursun Kaptan gemisinde gerçekleştirilen toplantıya Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti yürütme kurulu üyeleri ile Rize'deki ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

rizede-belediye-baskanlari-dursun-kaptanda-bir-araya-geldiler-(3).jpg

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, burada yaptığı konuşmada bu toplantıların koordinasyon niteliğinde olduğunu ve aylık yapıldığını belirterek; "Bu toplantılarımızı her ay yapacağız. Seçim nedeni ile toplantılarımıza bir süre ara vermiştik. Bundan sonra sistematik bir şekilde bu toplantıları her ay  gerçekleştireceğiz." dedi.

rizede-belediye-baskanlari-dursun-kaptanda-bir-araya-geldiler-(4).jpg

İl Başkanı Ayar'ın açılış konuşmasının ardından belediye başkanları, seçim öncesi vaatleriyle ilgili olarak bu zamana kadar hangi çalışmaları yaptıklarıyla ve bundan sonraki süreçte yapacakları çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

rizede-belediye-baskanlari-dursun-kaptanda-bir-araya-geldiler-(5).jpg

Toplantıya katılanlar toplantının ardından Dursun Kaptan Gemisi ile Rize seyahati yaptı. Bu sırada İl Başkanı  Hikmet Ayar ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap  geminin dümenine geçti.

rizede-belediye-baskanlari-dursun-kaptanda-bir-araya-geldiler-(1).jpg

rizede-belediye-baskanlari-dursun-kaptanda-bir-araya-geldiler-(2).jpg

rizede-belediye-baskanlari-dursun-kaptanda-bir-araya-geldiler-(6).jpg