Basketbol Maçları Ertelendi. Rize Belediyesi de Ertelemeden Nasibini Aldı

Basketbol Maçları Ertelendi. Rize Belediyesi de Ertelemeden Nasibini Aldı
Rize Belediyesi Basketbol Takımının Muğla deplasmanında Bodrum Karya ile oynayacağı 25. Hafta karşılaşması olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), elverişsiz hava koşulları nedeniyle 12-13 Mart tarihlerinde oynanacak karşılaşmaların ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. TBF'nin bu kararına göre Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımının 13 Mart'ta Muğla deplasmanında Bodrum Karya ile oynayacağı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 25. Hafta mücadelesi de ertelenmiş oldu.

TBF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Tüm yurdumuzu etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları nedeni ile 12-13 Mart 2022 tarihlerinde oynanacak tüm basketbol müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir. Karşılaşmaların tarihleri daha sonra açıklanacaktır" denildi.

Rize Belediyesi'nin 41 puanla 4. sırada yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 24. Hafta sonunda Emlak Konut 48 puanla liderliğini sürdürürken, 2. sıradaki Botaş Gelişim'in 45 puanı, 3. sıradaki Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 44. puanı bulunuyor.