Batan Gemide Son Doğum Günü Rizeli 2 Gemici İçin

Batan Gemide Son Doğum Günü Rizeli 2 Gemici İçin
Şile'de batan "Bilal Bal" isimli kaptansız gemide kutlanan son doğum günü partisinin Rizeli iki gemici için olduğu ortaya çıktı.

Şile'de batan "Bilal Bal" isimli kaptansız gemide kutlanan son doğum gününe ait görüntüler ortaya çıktı. Gemideki son doğum günü kutlamasının hayatını kaybeden Rizeli gemiciler Mahir Erdoğan Sanayır ve Engin Selçuk için olduğu ortaya çıktı.

İkisi Rizeli 9 mürettebata mezar olan kaptansız gemide kutlanan son doğum gününe ait görüntüler ortaya çıktı. 27 yaşına giren makine yağcısı Engin Selçuk ile 21 yaşına giren güverteci Mahir Erdoğan Sanayır için 26 Ekim’de yapılan doğun günü kutlamasına ait görüntüler cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde mürettebatın pasta kestiği ve eğlendiği görülüyor. 

Bilal Bal isimli 1974 yapımı gemi, 1 Kasım’da Şile’de 7 mil açıkta batmıştı. Gemlik’ten aldığı 3 bin 100 ton çelik tozunu Ereğli’ye götürürken batan geminin 9 mürettebatı hayatını kaybetmişti. Batan geminin kaptanı olmadan yola çıktığı öğrenilmişti. Batma nedeni hala bilinmeyen geminin teknik sorumlusu olan başçarkçısının da olmadığı ortaya çıktı.