Bau Global Washıngton Dc’deki Üçüncü Öğrenci Yurdunu Hizmete Açtı

Bau Global Washıngton Dc’deki Üçüncü Öğrenci Yurdunu Hizmete Açtı
BAU Global bünyesinde 2013 yılında Washington D.C.'de kurulan BAU International Washington D.C. Üniversitesi, ABD'nin başkentindeki üçüncü öğrenci yurdunu...

BAU Global bünyesinde 2013 yılında Washington D.C.'de kurulan BAU International Washington D.C. Üniversitesi, ABD'nin başkentindeki üçüncü öğrenci yurdunu törenle hizmete açtı.

BAU Global çatısı altında ABD'nin başkenti Washington D.C.'de üç yıldan bu yana faaliyet gösteren BAU International Üniversitesi, açılışını gerçekleştirdiği yeni öğrenci yurdu ile toplam kapasitesini 250'ye çıkardı. Beyaz Saray'a birkaç kilometre mesafede Washington D.C.'nin merkezinde yer alan yeni yurt binası, rahat ulaşımı ve çevresinde bulunan sosyal imkanlarıyla öğrencilere güvenli ve keyifli bir barınma imkanı sunuyor.

Modern tasarım anlayışıyla döşenmiş 250 kapasiteli öğrenci yurdunun açılışında konuşan BAU Global Başkanı Enver Yücel, dünya ölçeğindeki eğitim yatırımlarını sürdüreceklerini belirterek, BAU'nun ABD'deki yurt kapasitesini 5 yıl içinde bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Washington Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Salih Çelik'in de katıldığı açılış töreninde, BAU Global Üniversitesi öğretim üyeleri ve idari personeliyle öğrenciler de hazır bulundu.

BAU Global, ABD ile birlikte aralarında Almanya, Kanada, Gürcistan ve İtalya'nın da olduğu pek çok ülkede eğitim kurumlarını bünyesinde bulunduruyor.

Kaynak:IHA