Bayan avukat dövülerek tecavüze uğradı

Bayan avukat dövülerek tecavüze uğradı
Bayan avukat daha önce davasına baktığı bir kişi ve onun arkadaşı tarafından kaçırılıp, dövüldükten sonra tecavüze uğradı.

Konya'da bir bayan avukat, daha önce davasına baktığı bir kişi ve onun arkadaşı tarafından kaçırılıp, dövüldükten sonra tecavüze uğradı.

Daha önce davalarına baktığı R.A., avukat A.Y'yi (31) arayarak başka bir davaya daha bakmasını istedi. Avukat A.Y. ise daha önceki davalardan kendilerinden alacağı olduğunu ve alamadığını belirterek davaya bakmayacağını söyledi. Bunun üzerine R.A., Konya Adliyesi'nde bulunan avukat A.Y.'ye alacağını ödeyeceğini söyleyerek, dışarıya çağırdı.

Avukat A.Y. ise şahısları adliye içerisine çağırdı. Şahısların içeriye giremeyeceklerini belirterek, ''Dışarıda alacağını ödeyelim, konuşalım'' dedikleri avukat A.Y. adliye dışına çıktı. R.A. ve yanında bulunan M.Ö. ''Konuşalım'' diyerek arabaya bindirdikleri A.Y.'yi alarak Karapınar ilçesine hareket etti.

Karapınar'ın İplikçi Mahallesi'nde bulunan bir restorana götürülen A.Y. orada R.A. ve M.Ö. ile tartıştı. Restorandan çıkan A.Y. ve şahıslar tekrar arabaya bindi. Daha sonra ıssız bir yere götürülen A.Y. iddiaya göre dövülerek tecavüze uğradı.

Şüphelilerin elinden kurtulan A.Y. polisten yardım istedi. Şüpheliler R.A. ve M.Ö. yakalanarak Karapınar Adliyesi'ne sevk edildi. İki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.