Bayan Başkan Son Kez Başkan Seçildi

Bayan Başkan Son Kez Başkan Seçildi
MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu’nun ilk kadın başkanı Esra Alemdaroğlu, son kez aynı göreve seçildi.

MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu’nun ilk kadın başkanı Esra Alemdaroğlu, 10. Genişletilmiş İstişare Toplantısında yapılan seçimde 3. defa ve bir yıllığına son kez yeniden başkanlığa seçildi. Alemdaroğlu, gelecek dönemde yaş haddinden dolayı Gençlik Kurulu’nda görev alamayacak.

MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu 10. Genişletilmiş İstişare Toplantısı MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri M.Yasir Bayramoğlu, Ahmet Kıluçarslan, Gizem Mızrakçı ve Cihan Kazan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

genc-musiad-rize-subesi-yeni-donemi-2.jpg

Program öncesinde MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak’ı ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Rize Şubesi 10. Genişletilmiş İstişare Toplantısı’nda açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Esra Alemdaroğlu, 2013 yılını değerlendirmesini yaparak, gönül birliği ile bir araya geldikleri, gönüllülük felsefesiyle MÜSİAD’ın değerlerine sahip çıkarak yürüttükleri faaliyetlerine yeni dönemde de devam edeceklerini belirtti. Dönem boyunca gösterdikleri başarılı performans ve özverili çalışmaları için başta yönetim kurulu olmak üzere tüm üyelere teşekkürlerini sundu.

genc-musiad-rize-subesi-yeni-donemi-1.jpg

Programda selamlama konuşmasını yapan MÜSİAD Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu üyesi M.Yasir Bayramoğlu, Genç MÜSİAD Rize Şubesinin Türkiye genelinde yakaladığı başarısının her sene artarak devam ettiğini, mevcut başkanla birlikte yeni yönetim kuruluna başarılar dilediğini belirterek ve yeni dönemin hayırlı olmasını temenni etti.

Yönetim kurulundan yaş haddi sebebiyle ayrılan üyelere plaket takdimi ve yeni üyelere rozet takma töreninin ardından yeni dönem yönetim kurulu tanıtıldı.

MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu üyeleri:

Esra ALEMDAROĞLU (Başkan)

Ali Osman MERCAN (Başkan Yardımcısı)

Tuncay KILIÇ (Başkan Yardımcısı)

Fatih ÇOMOĞLU (Başkan Yardımcısı)

Mehmet ÇELİK (Yönetim Kurulu Üyesi)

Osman TUNA (Yönetim Kurulu Üyesi)

Recep KARABULUT (Yönetim Kurulu Üyesi)

Y.Emre OKUMUŞ (Yönetim Kurulu Üyesi)

Ali KARACA (Yönetim Kurulu Üyesi)

M.Fatih SARIMEHMET (Yönetim Kurulu Üyesi)

İrfan Yücel BIÇAKÇI (Yönetim Kurulu Üyesi)

Program toplu fotoğraf çekimiyle sonlandı.

genc-musiad-rize-subesi-yeni-donemi-3.jpg

genc-musiad-rize-subesi-yeni-donemi-4.jpg

genc-musiad-rize-subesi-yeni-donemi-5.jpg