Bayburt Üniversitesi Kazakistan'da Tanıtıldı

Bayburt Üniversitesi Kazakistan'da Tanıtıldı
Kazakistan’ın Almatı şehrindeki Grand Aisher Hotel Salonunda Türk Üniversiteleri tanıtım konferansı ile başlayan Türkiye- Kazakistan Eğitim İşbirliği ve Tanıtım Fuarı’nda Bayburt Üniversitesi stant açtı.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve çok sayıda öğrencinin ziyaret ettiği Bayburt Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere üniversitenin temsilcileri tarafından Bayburt Üniversitesi hakkında bilgiler verildi, tanıtım materyalleri hediye edildi ve öğrencilere Bayburt hakkında, üniversiteye başvuru şekli ve şartları hakkında detaylı bilgiler verildi

Üniversitenin “güvenli şehrin huzurlu üniversitesi” sloganı Bayburt’un güçlü değerleri doğrultusunda öğrencilere açık ve anlaşılır bir şekilde anlatıldı.

bayburt-universitesi-kazakistanda-tanitildi-1.jpg

Standı ziyaret eden öğrenciler, donanımlı akademisyen kadrosu ve yeni külliye alanıyla, yüksek teknolojiye sahip binaları ve laboratuvarlarıyla Bayburt Üniversitesinin bir cazibe merkezi olduğu noktasında bilgilendirildi.

Bayburt Üniversitesinde Kazak öğrencilerin de eğitim aldıkları ifade edilerek Bayburt’a geldiklerinde eğitimlerinin yanında sosyal çevre açısından da zorlanmayacakları vurgulandı.

bayburt-universitesi-kazakistanda-tanitildi-2.jpg