Baykal'a Aşk-ı Memnu darbesi!

Baykal'a Aşk-ı Memnu darbesi!
CHP eski Genel Başkanı Baykal'a, ortaya çıkan seks görüntüleriyle ilgili en ilginç gönderme sanal alemde yine kendi sözleriyle yapıldı. İnternette yayınlanan 'Aşk-ı Memnu' fotoğrafı internette tık rekoru kırıyor.

CHP eski Genel Başkanı Baykal'a yaşanan skandalla ilgili en ilginç bir gönderme yapıldı.

Baykal'ın geçtiğimiz aylarda bir konuşmasında söylediği 'Hergün yeni birşey oluyor, sanki Aşk-ı Memnu dizisi gibi' şeklindeki sözlerinden yola çıkılarak hazırlanan Deniz Baykal-Nesrin Baytok'lu Aşk-ı Memnu afişi internette tık rekoru kırarken mail yoluyla en çok paylaşılan fotoğraflar arasında yer aldı.


Baykal geçtiğimiz Ocak ayında yaptığı konuşmasında Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddiasından yola çıkarak; 'Arkasından bir olay, bir heyecan daha... Sanki Aşk-ı Memnu dizisi... Her hafta, (millete, bu defa nasıl bir senaryo sunalım, haydi çocuklar çalışın, daha da heyecan verici, gerilim yaratın, herkes işi gücü bıraksın, bizi izlesin.) Her hafta bir yeni epizot, bir yeni senaryo. Birileri bir yerde oturmuş yazıyorlar, birileri bir yerde sahneye koyuyor. Sonra millet olarak, 'acaba bugün ne var' diye bekliyoruz.” demişti.

Baykal'ın CHP milletvekili Nesrin Boytok ile görüntülerinin yayınlanmasının ardından CHP'nin, Aşk-ı Memnu gibi diyerek dalga geçtiği Arınç'a suikast iddiasının bir benzerine sarılması dikkat çekti.

İşte internette paylaşım sitelerinde tık rekoru kıran o afiş...

aski-memnu-deniz-baykal.jpg