Bayrak: ÇAYKUR Mevsimlik İşçilerinin Başı Kel mi?

Bayrak: ÇAYKUR Mevsimlik İşçilerinin Başı Kel mi?
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in kadro bekleyen ÇAYKUR mevsimlik işçilerinin hayallerini suya düşüren “Mevsimlik işçiler ve geçici işçiler ayrı şeyler” açıklamasına tepki gösterdi.

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, ÇAYKUR mevsimlik işçisinin yıl boyu çalışacak işçiler kapsamının dışında tutulmasına tepki göstererek, “Bakanlıktan gelen açıklama doğrultusunda taşeron, geçici işçi statüsünde çalışan birçok kesimlere kadro hakları verildi. Peki, sizlere soruyorum ÇAYKUR mevsimlik işçilerinin başı kel mi? Dedi.

10 Milyon Mülteciye Bakan Devletimiz İşçiyi Göz Ardı Ediyor

Bayrak,10 bin mevsimlik işçiyi AK Parti’nin göz ardı ettiğini belirterek, “12 ay çalışan işçiler geçim derdine düşmüşken ÇAYKUR mevsimlik işçisinin 6 ay ile geçinmesi isteniyor. Bu durumu hiçbir vicdan kabul etmemeli” dedi

Konuyla ilgili partisinin TBMM’ye verilmek üzere soru önergelerini hazırladıklarını kaydeden Bayrak, “Bizler Memleket Partisi Rize İl Örgütü olarak sadece basın açıklaması yapmıyoruz. Mağdurları kendi kaderine terk etmeyerek resmi girişimlerimizi en etkili bir şekilde yerine getiriyoruz. Yalova Milletvekilimiz Sayın Özcan Özel, konuyla ilgili TBMM’ye verilmek üzere soru önergemizi taslak olarak hazırlayıp gönderdik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum