Bayrak: "Elimizde olmayan sebeplerden dolayı üzgünüz"

Bayrak: "Elimizde olmayan sebeplerden dolayı üzgünüz"
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, yaşanan yoğunluk nedeniyle web sitesine ziyaretçi girişleri ve üye kayıtlarının geçici süreliğine durduğunu belirterek, "Elimizde olmayan sebeplerden dolayı üzgünüz. Özür dileriz.” dedi.

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, yaptığı açıklamada, "Sevgili yurttaşlar, sevgili hemşerilerim; Memleket Partisi resmi web sitesine aşırı yoğunluk dolayısıyla ziyaretçi girişi ve üye kayıt işlemleri yavaşlamış, durma aşamasına gelmiştir. Son bir haftadır yoğun bir şekilde Rize İl binamızı ziyaret edip sitemlerini dile getiren hemşerilerimiz internet üzerinden partimizin resmi web sayfasına ulaşamadıklarını, ulaştıkları zamanda üye giriş kaydı oluşturamadıklarını bizlere bildirdiler. Hemşehrilerime bu sorunun yorgunluk nedeniyle Türkiye genelinde meydana geldiğini ve birkaç gün içinde sorunun ortadan kalkacağını söylemek isterim. Hemşerilerimin web sitemizdeki yoğunluk dolayısıyla oluşan aksaklıkların giderilmesi için çalışmaların son hızla devam ettiğini ve birkaç gün içinde Memleket Partisi resmi web sitesine giriş ve üye kaydı şartlarının yeniden oluşacağını söylemek isterim. Bu manada sitemlerini gerek telefonla gerek il binamıza gelerek bizlere ileten hemşerilerimizden özür dileriz. Ayrıca Memleket Partisi resmi web sitemize ziyaretçi girişi ve üye kaydı oluşturamayan hemşerilerinizi il binamıza çay içmeye, sohbet etmeye davet ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum