Bayrak: "Rahmi Metin özür dilemelidir"

Bayrak: "Rahmi Metin özür dilemelidir"
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in, belediyeye ait sosyal tesislerde vatandaşların dışarı çıkarılması üzerine yaptığı basın açıklamasında, Metin'den özür dilemesini istedi.

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, yazılı açıklamasında, "Geçtiğimiz günlerde Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilen sayın Rahmi Metin'in Rize'ye gelişi partililer tarafından coşkuyla karşılanmıştı. Halkın olmadığını gördüğümüz karşılamada sanki seçim edasıyla seçim otobüsünden anonslar yapılmış ve güç gösterisi sergilenmişti. Kendi kendilerine program hazırlatıp karşılama töreni düzenleyen örgütü AKP'yi ve Sayın Rahmi Metin’i destekleyen vatandaşlar tarafından bile şaşkınlıkla karşılanıp ‘ne gereği vardı’ serzenişlerinde bulunmuşlardı." ifadelerini kullandı.

"Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesislerinde çayını içip misafirlerini ağırlayan sohbet eden vatandaşları ‘belediye başkanı ve partililer gelebilir, burada toplantı yapılabilir’ gerekçesiyle dışarıya davet edilmelerini esefle kınıyorum." diyen Bayrak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Meydana gelen bu durumun kimin fikri olduğunu bilmiyorum lakin AK Parti İl Başkanı, Belediye Başkanı vatandaşlardan özür dilemelidir. Konumu makamı ne olursa olsun hiçbir kimse vatandaşa bu şekilde davranamaz. Bu hemşirelerimize karşı yapılan bir hakarettir. Çok merak ediyorum dışarı davet ettiğiniz vatandaşlardan yerel yönetimler seçiminde oy isteyecek misiniz?

Rize AKP örgütleri ve Sayın Belediye Başkanı Rahmi Metin zararın neresinden dönülürse kardır. Derhal vatandaşlardan özür dileyin ve yapılan bu çirkin davranışa sebep olanları cezalandırın. Eğer bu fikir sizden birinden çıktıysa bu düşünce tarzınızdan vazgeçin. Seçmenimize, hemşerilerimize lütfen saygılı olun."

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum