Bayram Tadında Bir Buluşma

Bayram Tadında Bir Buluşma
Güneysu İmam Hatip Liseliler 6. kez buluştu…

Güneysu İmam Hatip Lisesi Mensupları Derneği ile Güneysu Osman Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Buluşma Günlerinin 6.’sı Ramazan Bayramı’nın son günü Güneysu Osman Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşti.

Yoğun bir katılımın olduğu programa misafir olarak Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Muş Vali Yardımcısı Fatih Demir, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe Garnizon Komutanı Ali Çakır, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Haydar Yıldız, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Güneysu Müftüsü Murat Yıldız, siyasi parti başkanları, Okul mezunlarından Adalet Bakanlığı İç Denetçilerinden Şaban Kazdal, Ahmet Kar, Haber7 Genel yayın yönetmeni İbrahim Erdoğan, Güneysu daire amirleri ve Güneysu İmam Hatip Lisesi’nin mezun ve mensupları katıldı. 

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-6.jpg

Program, okul öğrencisi Mahmut Karaahmetoğlu’nun okuduğu Kur’anı-ı Kerim tilaveti ile başladı.
GÜNİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Sancaktutar dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiği konuşmasının devamında “GÜNİMDER olarak bu organizasyonun her geçen yıl daha da büyüdüğü, mezunlarımız, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirdiğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzdan, Türkiye Büyük Millet Meclisi başta olmak üzere Bakanlıkların çeşitli kademelerinde, ticarette, eğitimde ve daha birçok alanda yetişmiş çok güzide mezunlarımızın olması bizlere son derece mutluluk veriyor. Bundan sonrada bu birlik ve beraberliğin her şartta devam ettirileceği, bu birlik ve beraberliğe bütün mezunlarımız ve mensuplarımızı davet ettiğimizi ifade etmek isteriz. Gelecek yıl ki programımızı yine Ramazan Bayramının 3. Günü olan 28 Temmuz 2014 Pazartesi günü olarak belirledik. Şimdiden bütün mezun, öğrenci ve öğretmenlerimizi bekliyoruz.” dedi.

ali-riza-sancaktutar.jpg

Programda ayrıca, Okul Müdürü Hasan Aksu, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Haydar Yıldız, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de birer selamlama konuşması yaptı.

Program daha sonra okul öğrencilerinden Nursena Erdoğan’ın okuduğu Naat-ı Şerif ile devam etti. Naatıı Şerifin ardından okuldan mezun olmuş, ebediyete göçen merhum mezunların yakınlarına günün anısına plaket taktimi ile devam etti.

Programın son bölümünde ise Etiyopyalı bir misafir öğrencinin okuduğu Kur’anı Kerim ve Mezunların fotoğraflarından oluşan film yer aldı.

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-9.jpg

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-1.jpg

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-2.jpg

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-3.jpg

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-4.jpg

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-5.jpg

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-7.jpg

nursena-erdogan.jpg

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-8.jpg

guneysu-imam-hatip-liseliler-6.-kez-bulustu-10.jpg