Bayramda Hava Nasıl Olacak?

Bayramda Hava Nasıl Olacak?
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, Kurban Bayramı’nda bütün bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığının artmaya devam edeceği kaydedildi.

Kurban Bayramı’nda hava sıcaklığının nasıl olacağını Meteoroloji açıkladı. Bütün bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceği belirtilen açıklamada, hava sıcaklığının artmaya devam edeceği kaydedildi.

RİZE'DE BAYRAM HAVASI BÖYLE OLACAK

1.20131013225122.jpg

Kurban Bayramı ve tatilinde havanın şu şekilde olacağı belirtildi.

14 Ekim 2013 Pazartesi (arefe) günü Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Van çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı, diğer bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

15 Ekim 2013 Salı (Bayramın 1. Günü) Yurtta yağış beklenmiyor. Doğu bölgeleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer iç ve batı bölgeler az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklıkları ise tüm yurtta 2 – 4 derece artacak.

16 Ekim 2013 Çarşamba (Bayramın 2. Günü) Ülke genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı bölgelerde bulutlanmanın artacağı Marmara’nın kuzey ve batısı ile kuzey Ege kıyı kesiminin sağanak yağmurlu geçeceği hava sıcaklıklarının tüm yurtta artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

17 Ekim 2013 Perşembe (Bayramın 3. Günü) yurdun batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu Marmara, Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Akdeniz’in sağanak yağışlı, doğu bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığının batı bölgelerde yağışla birlikte azalacağı, doğu bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

18 Ekim 2013 Cuma (Bayramın 4. Günü) Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz, İç Anadolu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı sağanak yağışlı geçecek.

Yağışlı havanın 19 Ekim 2013 Cumartesi günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun Kuzeydoğu kesimlerinde de yağışlara neden olduktan sonra yurdu terk etmesi bekleniyor.