Bayramda Rize’de Hava Nasıl Olacak? - ÖZEL -

Bayramda Rize’de Hava Nasıl Olacak? - ÖZEL -
Kurban Bayramında Rize’de hava güneşli mi yoksa yağmurlu mu olacak? Bayramda Rize’de havabın nasıl olacağı sorusu cevabını buldu. İşte Rize’nin bayram havası:

Kurban Bayramına sayılı günler kala Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava tahmin raporunu açıkladı. olay53 haber muhabirimizin Meteorolojinin değerlendirme raporlarından derlediği bilgilere göre; Rize, bayramı soğuk bir hava ile sağanak yağmur altında geçirecek. Sıcaklık değerleri de 20 derecenin altına düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerinden derlenen bilgilere göre yeni haftaya mevsim sıcaklık değerleriyle girecek Rize’de pazartesi ve Salı günü açık bir hava olacak. Sıcaklık değerleri pazartesi günü en yüksek 23 derece en düşük 15, Salı günü ise en yüksek 22, en düşük 15 derece olması beklenen sıcaklık değerleri Arife günü olan çarşambadan itibaren düşecek.

ARİFE VE BAYRAMIN İLK İKİ GÜNÜ SAĞANAK YAĞMURLU

Arife günü ile birlikte Kurban Bayramının ilk iki günü (Perşembe ve Cuma) sağanak yağmur ile birlikte soğuk bir havanın beklendiği Rize’de olay53'ün Meteoroloji'den derlediği bilgilere göre sıcaklık değerleri ise Çarşamba günü en yüksek 20, en düşük 16, bayramın ilk günü olan Perşembe günü 19’a 15, Cuma günü ise 21’e 16 derece olacak.

Hafta içinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, bayramın diğer günleriyle ilgili yapacağı değerlendirmeler yine burada olay53 sayfalarında yerini alacak.

olay53 - ÖZEL -