BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Partisinin Rize Kongresine Katılacak

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Partisinin Rize Kongresine Katılacak
Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, Rize İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresini Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılımıyla yarın gerçekleştireceklerini açıkladı.

BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada Genel Başkan Mustafa Destici’nin 26 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Rize İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresine katılmak üzere Rize'ye geleceğini belirterek, “8 ay önce kurmuş olduğumuz il teşkilatımızın 1. Olağan Kongresini 26 Haziran Pazar Günü Saat 14.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Sayın Genel Başkanımızın teşrifleri ile gerçekleştireceğiz. Rize'de kısa sürede 5 ilçemizin atamalarını ve kongrelerini tamamladık. Yarında inşallah Sayın Genel Başkanımızın teşrifleriyle İl kongremizi yapacağız. Kongremizde Genel Başkanımız Partimize yeni katılacak olan önemli kişileri rozet takdiminde bulunup, bir ilçemizin daha atamasını yaparak görevlendirecektir. Ayrıca kongremizde Ulusal gündem ve yerelde güncel konularla ilgili de önemli açıklamada bulunacaktır. Kongremize tüm Rize halkımızı davet ediyoruz. Gelin Rize İçin ‘Bir olalım birlik olalım’” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum