BBP Rize İl ve Merkez İlçe Başkanlığına Atamalar

BBP Rize İl ve Merkez İlçe Başkanlığına Atamalar
Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanlığına Ensar Özçelik, Merkez İlçe Başkanlığına Abdulkadir Usta, atandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl ve Merkez İlçe Başkanlığına atamalar yapıldı.

Rize'de uzun yıllar siyasetin içerisinde yer alan ve birçok önemli görevde bulunan Ensar Özçelik ve Abdulkadir Usta, Büyük Birlik Partisi (BBP)’ye katıldı. Özçelik, BBP’nin Rize İl Başkanlığına getirilirken, Abdulkadir Usta ise Merkez İlçe Başkanlığına getirildi.

Ensar Özçelik’in Rize İl Başkanlığına, Abdulkadir Usta’nın ise Merkez İlçe Başkanlığına getirilmesi nedeniyle düzenlenen programda Büyük Birlik Partisi’nin Rizeli Genel Başkan Yardımcısı Sultan Selim Şimşek tarafından yetki belgeleri Özçelik ve Usta’ya verildi.

buyuk-birlik-partisi-bbp-rize-il-ve-merkez-ilce-baskanligina-atamalar-yapildi-6.jpg

buyuk-birlik-partisi-bbp-rize-il-baskanligina-ensar-ozcelik-merkez-ilce-baskanligina-abdulkadir-usta-atandi-3.jpgbuyuk-birlik-partisi-bbp-rize-il-baskanligina-ensar-ozcelik-merkez-ilce-baskanligina-abdulkadir-usta-atandi-4.jpgbuyuk-birlik-partisi-bbp-rize-il-ve-merkez-ilce-baskanligina-atamalar-yapildi-2.jpgbuyuk-birlik-partisi-bbp-rize-il-ve-merkez-ilce-baskanligina-atamalar-yapildi-1.jpgbuyuk-birlik-partisi-bbp-rize-il-ve-merkez-ilce-baskanligina-atamalar-yapildi-4.jpgbuyuk-birlik-partisi-bbp-rize-il-baskanligina-ensar-ozcelik-merkez-ilce-baskanligina-abdulkadir-usta-atandi-2.jpgzavendikli-mustafa-yildiz-hoca-efendi-kuran-kurslari-kurban-bagisi-014.jpg