Bebeğini göremeden hayatını kaybeden anne toprağa verildi

Bebeğini göremeden hayatını kaybeden anne toprağa verildi
Ordu'nun Ünye ilçesinde 28 haftalık hamile olan, kalbi durmak üzereyken bebeği sezaryenle alınan ancak kendisi kurtarılamayan bedensel engelli Arzu Esen, toprağa verildi.

Ordu’nun Ünye ilçesinde 28 haftalık hamile olan, kalbi durmak üzereyken bebeği sezaryenle alınan ancak kendisi kurtarılamayan bedensel engelli Arzu Esen'in cenazesi, Günpınarı Mahallesi’nde toprağa verildi.

Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Esen'in cenazesi, toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Cenaze, Günpınarı Şehriman Mahallesi'ndeki evinde helallik alındıktan sonra Günpınarı Köyü Camisi'ne götürüldü. Burada, öğle vakti kılınan namazın ardından Esen'in cenazesi, aynı mahallede aile kabristanlığında toprağa verildi.

arzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(3).jpg

Arzu Esen ile yaklaşık 2 yıl önce evlenen bedensel engelli eşi Hasan Esen (40), AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Her engelli hayata 1-0 mağlup başlıyor. Biz bunu Arzu ile belli seviyeye kadar getirip aşmıştık. Çocuğumuzla da bunu taçlandıracaktık. Özellikle Arzu çok heyecanlıydı, sevinç içerisindeydi ama olmadı" dedi.

Vefat eden eşi Arzu Esen'le çocuklarına "Berat Osman" adını koymayı düşündüklerini söyleyen Hasan Esen, bebeğinin Samsun'da yeni doğan ünitesinde yattığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

arzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(1).jpgarzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(2).jpgarzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(4).jpgarzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(5).jpg

arzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(6).jpgarzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(7).jpgarzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(8).jpgarzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(9).jpg

arzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(10).jpgarzu-esen-bebegini-goremeden-hayatini-kaybeden-anne-topraga-verildi-(11).jpg