Bebek Katilleri Tutuklandı

Bebek Katilleri Tutuklandı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, bir günlük bebeğini yastıkla boğduktan sonra denize attığı iddia edilen üniversite öğrencisi anne ile ikiz kız kardeşi tutuklandı. Bebeğin babası olduğu iddia edilen adam ise serbest bırakıldı.

İddiya göre, üniversite öğrencisi E.Ö. (21), erkek arkadaşından hamile kalarak bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Aile Sağlığı Merkezi ekipleri aşı yapmak için eve geldiğinde, E.Ö., bebeğin çalındığını söyleyince, polis, kaybolan bebeği araştırmaya başladı. Yapılan soruşturma neticesinde E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö., polis tarafından gözaltına alındı.

bebek-katilleri-tutuklandi1.jpg

E.Ö. ve kız kardeşi K.Ö.'nün 1 günlük erkek bebeği yastıkla boğarak öldürdüğü ve cesedini bir çantaya koyarak mendirek mevkiinde denize attıkları belirlendi. Anne E.Ö.'nün ilk ifadesinde parkta telefonla konuşurken bebeğinin çalındığını ve korkusundan polise gitmediğini söylediği öğrenildi.

Bebek Katilleri Tutuklandı

Yaşanan vahşi olayda ortaya çıkan detaylar ise adeta kan dondurdu. Bebeğin babası olan C.B. isimli şahsın kendi çocuğunun doğduğundan haberi olmadığı anlaşıldı.

Gözaltına alınan anne ve ikizi ile baba adliyeye sevk edildi. Anne E.Ö. (21) ve kız kardeşi K.Ö, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bebeğin babası olduğu iddia edilen C.B. ise serbest bırakıldı.

Bu arada, denize atılan bebeğin cesedi arama çalışmaları balık adamlar tarafından sonlandırıldı. İleriki günlerde denizde arama çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

Bebek Katilleri Tutuklandı