Bekaroğlu AKP'nin Paralelidir

Bekaroğlu AKP'nin Paralelidir
MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, AKP içinde Karal’dan rahatsız olanların Bekaroğlu’nu Rize’ye aday olarak getirdiğini ve Bekaroğlu'nun AKP’nin paraleli olduğunu iddia etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, Bekaroğlu’nun kendi kendini ele verdiğini dile getirerek, AK Parti’nin asıl adayının Bekaroğlu olduğunu söyledi. Kazmaz, AKP içinde Karal’dan rahatsız olanların Reşat Kasap’a karşılık Mehmet Bekaroğlu’nu Rize’ye aday olarak getirdiğini bunun Milliyetçi Hareket Partisi’nin Rize’de kazanacağından korkanların bir oyunu olduğunu ve Bekaroğlu’nun sözlerinden de seçim çalışmalarına harcadığı paraların nereden aktığının da anlaşıldığını iddiasında bulunarak "Bekaroğlu AKP’nin paralelidir” dedi.

Rize’den yayın yapan Cay TV’de yayınlanan ‘Her Açıdan’ isimli Televizyon Programında Neşe Yelken’in konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, Bekaroğlu’nun kendi kendini ele verdiğini dile getirerek ‘AK Parti’nin asıl adayı Bekaroğlu’dur. AKP'den kurtulma niyetiyle yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın, oyuna gelmeyin"  şeklinde seçmenlerine seslendi.

MHP İl Başkanı Kazmaz, Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun bir açıklamasında dile getirdiği ‘Eğer ben kazanırsam Hasan Karal’ı tasfiye edeceğiz’ sözlerini kullanmasının AK Parti’nin asıl adayının Bekaroğlu olduğu anlamına geldiğini ifade etti.

BEKAROĞLU'NUN RİZE'DEKİ DURUMU İÇİ BOŞ TENEKE GİBİ BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ VE SES ÇIKARMAKTIR

Zaten eski Faziletli Rize Belediye Başkanı Eski Vekil yeninin hızlı AKP'lisi demiyor muydu AKP ve SP ikiz kardeştirler seçimlere ortak girerler diye, nasıl Numan Kurtulmuş AKP'ye geçip baş role soyunmuş ise Rize'de AKP'nin bir kazaya uğraması durumunda yedek soyunan Bekaroğlu imdata yetişecek ve AKP'ye yatay geçişle Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un yanındaki yerini alacaktır. Paralel Proje budur. Rize'de içi boş teneke gibi büyük bir gürültü ve ses çıkaran kaynağı belirsiz maddi boyutu sınırsız Saadet Partisi'nin seçim çalışmasının ve muazzam seçim bütçesinin arkasındaki gizli gerçek budur. Kendi deyimi ile Rize'de MHP 'nin kazanmasını engellemek için Bekaroğlu’nun baş rolde yer aldığı senaryo budur. Ama Rizeli buna kanmayacaktır.

Kazmaz katıldığı canlı yayın programında “Bakıyoruz bir siyasi partinin belediye başkan adayı, adeta iktidar partisinin Milletvekili ile yarışıyor. Sen buraya vekil olmaya mı belediye başkanı olmaya mı geldin. Ayrıca eğer o kazanırsa tasfiye edecekmiş. Bu da demek oluyor ki AKP içinde Karal’dan rahatsız olanlar onun desteklediği aday Reşat Kasap’a karşılık Mehmet Bekaroğlu’nu Rize’ye aday olarak getirdi. Bu Milliyetçi Hareket Partisi’nin Rize’de kazanacağından korkanların bir oyunudur. Böylelikle Bekaroğlu’nun sözlerinden de seçim çalışmalarına harcadığı paraların nereden aktığı da anlaşılıyor. Rizeli yağmurdan kaçarken doluya tutulmasın. Bekaroğlu AKP’nin paralelidir” ifadelerine yer verdi.