Bekaroğlu İstifa Etti !

Bekaroğlu İstifa Etti !
HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, HAS Parti lideri Numan Kurtulmuş'un, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesini Twitter hesabı üzerinden değerlendirdi ve ayrılığını duyurdu.

Ak Parti ve HAS Parti'nin birleşme iddiaları şimdiden HAS Parti'yi karıştırdı. HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, HAS Parti lideri Numan Kurtulmuş'un, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesini Twitter hesabı üzerinden değerlendirdi ve ayrılığını duyurdu. yarın 11.00'de düzenleyeceği basın toplantısında düşüncelerini ve ileriye yönelik planlarını açıklayacağını ifade eden Bekaroğlu'nun istifasını vermesi bekleniyor.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bugün öğleden önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanlık Konutu'nda bir araya geldi.

Görüşmenin ardından açıklama yapan Kurtulmuş, Başbakan'dan HAS Parti ile Ak Parti'nin birleşmesi konusunda teklif aldığını ve parti kurullarının teklifi değerlendireceğini söyledi.

"YANLIŞ YAPTIĞINI SÖYLEDİM"

Bekaroğlu, "Numan beye yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım" dedi.

BEKAROĞLU'NDAN HAMLE: BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Bekaroğlu, yarın 11.00'de Halkın Sesi Partisi İstanbul İl Binasında Zeki Kılıçaslan'la birlikte basın toplantısı düzenleyip düşüncelerini ve ileriye yönelik planlarını açıklayacaklarını belirtti.

1.20120712202345.jpg

Siyasete Refah Partisi'nden Rize milletvekili olarak başlayan Bekaroğlu, Refah'ın kapatılmasıyla bu partinin devamı olarak kurulan Fazilet Partisi'ne geçti. FP'nin kapatılması aşamasında buradan kopan AK Partililer'e katılmayıp Saadet Partisi'ne geçti. SP'den genel başkan yardımcısı iken istifa etti. CHP'den kopan 'sosyaldemokrat' Ertuğrul Günay ile 'Yeni bir siyaset' adını verdikleri hareketi kurdu. Ancak Günay, Ak Parti'ye geçince tek başına kaldı.