Bekaroğlu Kamu Kurumlarını Ziyaret Etti

Bekaroğlu Kamu Kurumlarını Ziyaret Etti
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu seçim çalışmalarına Belediye hizmet binası ve SSK’da devam etti.

“Şehrin sorunlarını en iyi orada yaşayanlar bilir”

Kurum ziyaretleri sonrası Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu yaptığı açıklamada, ziyaretlerde insanları dinlediklerini, çünkü şehrin sorunlarını en iyi o şehirde yaşayanların bildiğini, insanlara danışmadan üretilecek çözümlerin gerçekçi olmadığını belirterek, “Bugün resmi daireleri geziyoruz, memur arkadaşlarla görüşüyoruz. Tabi bu sadece bir ziyaret değil , biz insanları dinliyoruz. Baştan beri söylüyorum, yerelde yaşayan insan şehrin problemlerini biliyor ve yaşıyor. Dolayısıyla onlarla görüşmeden, masa üstünde üretilecek çözümler gerçek çözümler değildir. Bugün Belediye ve SSK kurumlarını gezdik, önemli bilgiler aldık, yapacaklarımızı anlattık”  dedi.

012.20140204124416.jpg

“Takdir Hakk’ın ve halkındır”

Kurum, esnaf ve mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, takdirin hakka ve halka ait olduğunu ifade ederek, “Popülizm yapmıyoruz biz, olmayacak şeyleri olacakmış gibi anlatmayacağız ve olmayacak şeylerle uğraşmayacağız. Gerçekçi, reel, mümkün şeylerle uğraşacağız. Popülizm yapmadan, kimseyle bir polemiğe, kavgaya girmeden, seçimin mevcut güven ortamını zedelemeden  seçim çalışması yapıyoruz. Her zaman söylediğimiz şey, takdir Hakk’ın ve halkındır” şeklinde konuştu.

011.20140204124432.jpg

013.20140204124451.jpg