Bekaroğlu Yalanlara Doymuyor!

Bekaroğlu Yalanlara Doymuyor!
Mehmet Bekaroğlu’nun, son yalanı “yuh be bu kadar da olmaz” diyeceğiniz türden…

Mehmet Bekaroğlu bir kez daha gerçek yüzünü gösterdi. Rize Şöleni yapacağız dediler şölende siyaset yaptılar ardından çıkardıkları gazetede Rize Şöleni değil 15 bin kişiyle miting yaptık dediler.

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu tarafından çıkarılan “Rize’nin Seçimi” adlı seçim gazetesinde Rizeli sanatçılar Davut Güloğlu ve Gökhan Birben’in katıldığı Rize Şöleni adlı konser programı ömrü billah bir daha o kalabalığı göremeyecek olan Bekaroğlu’nun mitingi olarak gösterilerek, sözüm ona; “Rize halkı Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun Cumhuriyet Alanında düzenlediği mitinge büyük ilgi gösterdi. 15.000 civarında coşkulu kalabalığa hitap eden Bekaroğlu’nun sözleri sık sık “Bu Sefer Bekaroğlu” sloganları ile kesildi.” şeklinde gerçekle alakası olmayan bir şekilde yer aldı.

Zira konseri baştan sona takip eden muhabirimiz, konserde 10 bine yakın bir kitlenin bulunduğunu, bunun da çoğunluğunu sanatçılar Davut Güloğlu ile Gökhan Birben’in hayranlarının oluşturduğunu ve Bekaroğlu’nun danışmanları tarafından görevlilere sık sık “Bu Sefer Bekaroğlu” sloganları atılması yönünde telkinlerde bulunulmasına rağmen bunun istenilen düzeyde gerçekleştirilemediğini söyledi.

mehmet-bekaroglu-rizenin-secimi-1.jpg

mehmet-bekaroglu-rizenin-secimi.jpg

2 YÜZLÜLÜĞÜN BU KADARI DA FAZLA !

Hatırlanacağı üzere Bekaroğlu, hem konserden günler öncesinden hem de konser başlangıcındaki konuşmasında bunun bir şölen olduğunu ve konserde siyaset olmayacağını ifade etmiş ancak birkaç saniye önce vermiş olduğu sözü tutma kabiliyetini gösteremeyerek 15 dakikalık konuşmasını siyaset üzerine kurmuştu.

Konserden günler sonra çıkartılan seçim gazetesinde ise Rize Şöleni’nin bir palavra olduğu ve şölen değil miting yapıldığı deklare edilerek aynı gazetenin iç sayfasında bunu da gerçekle alakası olmamasına rağmen aynen Bekaroğlu’nun söylemleri gibi palavradan başka bir şekilde izah edilemeyeceğinden şöyle açıkladılar: Yaşlı, genç ve çocuk binlerce insan Mehmet Bekaroğlu’nu dinlemek için Cumhuriyet Meydanına akın etti. Gökhan Birben ve Davut Güloğlu müzikleriyle katkı sağladığı mitingde, Rize halkı kemençe ve tulum eşliğinde söylenen türkülerle horon ederek coştu.

mehmet-bekaroglu-rizenin-secimi-53.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Bekaroğlu 15 Dakika Sözünü Tutamadı

Davut Güloğlu’na Rize'de Sevgi Seli

Gökhan Birben ve Davut Güloğlu Coşturdu