Bekaroğlu’ndan İlgezdi'nin Rezidanslarını Savunan Cevap: Devede Kulak Değil Devede Kıl Bile Değil VİDEO İZLE

Bekaroğlu’ndan İlgezdi'nin Rezidanslarını Savunan Cevap: Devede Kulak Değil Devede Kıl Bile Değil VİDEO İZLE
CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Gamze Akkuş İlgezdi’nin rezidanslarıyla ilgili olarak, “İstanbul'da sayın vekilimizle ilgili yapılan iddialar devede kulak değil devede kıl bile değil.” dedi.

7 Haziran'daki seçimlerde CHP'den milletvekili olarak Meclis'e giren İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi, TBMM’deki yemin töreninde sol elini yumruk yapıp havaya kaldırdıktan sonra gündeme gelmiş ve daha sonra 3'ü rezidans olmak üzere 15 dairenin Gamze Akkuş İlgezdi'nin üzerine kayıtlı olduğunun ortaya çıkmasıyla yeniden gündem olmuştu. Bağdat Caddesi'ndeki Four Winds Residence'ta 13 milyon 331 bin TL değerinde 3 lüks daire sahibi olduğu iddiasıyla CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’na Gamze Akkuş İlgezdi hakkındaki iddialar soruldu. Bekaroğlu, iddialara rezidansları savunacak şekilde “İstanbul'da sayın vekilimizle ilgili yapılan iddialar devede kulak değil devede kıl bile değil” şeklinde cevap verdi.

mehmet-bekaroglu-rizede-002.jpg

Bekaroğlu, CHP Rize İl Başkanlığında bayramlaşma töreninin ardından dün düzenlenen basın toplantısında, "CHP Milletvekili Gamze İlgezdi hakkındaki iddiaları nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna "Sen devede kulağı bilir misin? Bilirsin dimi. Devede kulak da önemlidir. Bu iş Adalet ve Kalkınma Partisi hakkındaki yolsuzluk iddialarında İstanbul'da sayın vekilimizle ilgili yapılan iddialar devede kulak değil devede kıl bile değil. Ama bu demek değildir ki, bu önemsizdir, hayır önemlidir. CHP bunun üzerine gidiyor ve gitmeye devam ediyor. Sayın belediye başkanı ve eşi olan sayın milletvekiline 'gidin kendinizi aklayın' denildi. 'Ne yapalım' dediklerinde, 'Gidin kendiniz hakkında suç duyurusunda bulunun' denildi. Sayın İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile kendileri hakkında Kartal Adliyesi'nde kendileri hakkında suç duyurusunda bulundular. Yargılanacaklar, dolayısıyla bir hırsızlık yapmışlarsa hesabını verecekler. CHP örtmüyor. Ha 'CHP'liler melaikedir, asla hiçbir yanlışları yoktur' demiyorum ama Adalet ve Kalkınma Partisi'nden farklı bir şey söylüyoruz. Onlar örtüyorlar. Meclis'e gelen dosyaları el kaldırarak indirerek örttüler, biz açıyoruz." şeklinde cevap verdi.

mehmet-bekaroglu-chp.jpg