Bekaroğlu'nun Rize Programı Belli Oldu

Bekaroğlu'nun Rize Programı Belli Oldu
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Rize Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun Rize programı belli oldu.

Cumartesi günü Saadet Partisi’nden Rize Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklamak üzere Rize’ye gelecek olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun Rize Programı belli oldu.

Saadet Partisi GİK Üyesi Cemil Çolak ile Rize Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Muhammet Mustafa Mahmutoğlu, yaptıkları açıklamada Cumartesi günü Rize’ye gelecek olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun İyidere Köprü üzerinde karşılanacağını ifade ederek Bekaroğlu’nun Rize’de çeşitli programlara katılacağını kaydetti.

Saat: 11.30’da İyidere Köprüsünde karşılanacak olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, 13.00’da ise Eski Belediye Parkı (Tuzcuoğlu Memişağa Parkı)’nda basın açıklamasında bulunacak. Bekaroğlu, akşam ise Çay TV’nin canlı yayın konuğu olacak.

Rize’deki 2. gününde ise Pazar günü sabahı basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelecek olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, daha sonra Saadet Partisi Rize İl Merkezini ziyaret edecek. Bekaroğlu, Pazartesi günü ise Rize’deki STK’lara ziyarette  bulunacak.

Belediye Başkanlığı adaylığını açıklamak üzere Rize’ye gelecek olan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun programı:

11 Ocak 2014 Cumartesi

11.30 İyidere köprüsünde karşılama

13.00 Basın Açıklaması (Rize Merkez Tuzcuoğlu Memişağa Parkı)

19.15 TV Programı (Çay TV)

12 Ocak 2014 Pazar

10.00 Basınla kahvaltı (Yakamoz Restaurant)

14.00 Saadet Partisi İl Merkezini ziyaret

13 Ocak 2014 Pazartesi

11.00 Esnaf ziyareti

13.00 Rize Ticaret ve Sanayi odası

15.00 Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret