Bekir Develi Rize'de Gençlerle Buluştu

Bekir Develi Rize'de Gençlerle Buluştu
Bekir Develi, stand-up tadında “Ünlü Mamüller ve Hasbihal” programı ile Rizeli gençlerle buluştu.

Rize Gençlik Merkezinde yapılan programa Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı ve çok sayıda genç katılım sağladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Rize Gençlik Merkezinin koordinesinde düzenlenen stand-up programında Bekir Develi gençleri güldürüp eğlendirirken, kendi hayatında yaşadığı anıları da mizahı şekilde anlatarak gençlerle sohbet etti.

Yüzlerce katılımcının doldurduğu Gençlik Merkezinde Develi gençlere seslenerek onlara hayatları boyunca yapmaları gerekenleri, sorumluluklarını, davranış biçimlerini,  eğitimlerinin yanı sıra spor hayatı, maneviyat ve madde bağımlılığı hakkında nezih bir sohbetle gençlerle karşılıklı olarak sohbet etti.

bekir-develi-rizede-genclerle-bulustu-(2).jpg

Gösterinin sonunda Bekir Develi gençlerle fotoğraf çektirirken Rizeli gençleri dolduruldukları bu salon için teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Bekir Develi’yi Rize’de ağırlamaktan dolayı büyük keyif aldığını, yaptığı paylaşımların gençlere örnek yol çizeceğine inandığını söyleyerek teşekkürlerini sundu.

Programında sonunda Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Bekir Develi’ye hediye takdim etti.

bekir-develi-rizede-genclerle-bulustu-(3).jpgbekir-develi-rizede-genclerle-bulustu-(4).jpgbekir-develi-rizede-genclerle-bulustu-(7).jpg

bekir-develi-rizede-genclerle-bulustu-(5).jpgbekir-develi-rizede-genclerle-bulustu-(8).jpgbekir-develi-rizede-genclerle-bulustu-(9).jpgbekir-develi-rizede-genclerle-bulustu-(10).jpg

bekir-develi-rizede-genclerle-bulustu-(11).jpg