Beklenen ŞİKE Açıklaması Yarın!

Beklenen ŞİKE Açıklaması Yarın!
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 30 Nisan Pazartesi günü bir basın toplantısı yapacak...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 30 Nisan Pazartesi günü (yarın) Antalya'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Antalya Gloria Golf Otel'deki Konferans Salonu'nda yapılacak basın toplantısı saat 11.00'de başlayacak.

3 Temmuz'da başlayan ve Türk futbolunu derinden etkileyen süreç ile ilgili cuma günü Antalya Gloria Golf Otel'de Yıldırım Demirören başkanlığında toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararını verdi.

Karar verildi ancak bu akşam oynanacak derbi maç nedeniyle açıklama 30 Nisan Pazartesi (yarın) günü saat 11.00'de yapılacak basın toplantısı ile açıklanacak. İddiaya göre söz konusu takımlara puan silme ve ağır para cezası verilecek.

İŞTE O KARARLAR

*Türkiye Futbol Federasyonu yaşanan bu süreçte adı geçen 8 takımı (Fenerbahçe, Beşiktaş, Manissaspor, Trabzonspor, Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor) Disiplin Kurulu'na sevk edecek. Bu konuda üyeler ikiye bölündü. Bir kısım üye 'sevk edilme olmasın' derken diğerleri ise buna karşı çıkarak takımların Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi gerektiğini söyledi. Ancak çoğunluğa göre takımlar kurula sevk edilecek.

*Bu 8 takıma ağır para cezaları verilecek ve geçen yıl kazandıkları para ödülleri geri alınacak.

*Para cezasının dışında takımların puanları da silinecek.