Belediye Başkanı Gündoğar yolsuzluk iddialarına cevap verdi!

Belediye Başkanı Gündoğar yolsuzluk iddialarına cevap verdi!
CHP'nin yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen Ordu'nun Aybastı ilçesinin AK Partili belediye başkanı İzzet Gündoğar iddialara cevap verdi...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum ve Konya Milletvekili Atilla Kart'ın, TBMM'de yaptıkları basın toplantısında, Ordu'nun Aybastı ilçesinde parti çalışması yaptıkları sırada yolsuzluk iddiasına ilişkin kaset ve belgelerin ellerine geçtiğini söylemeleri ve kasette, AK Parti'li belediye başkanı ve milletvekiliyle bir işadamı arasında para alışverişi görüntülerinin bulunduğunu iddia etmeleri gözleri Belediye Başkanı ve milletvekiline çevirdi.

"İftira atıyorlar"

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, İstanbul'da Ordu Tanıtım Günleri Fuarı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan İzzet Gündoğar, "Belge ve bilgileri görmedim. Aybastı'ya döneceğim ve gerekli açıklamayı yapacağım.Tamamen iftiradan ibaret bir olay. Ben görüntüleri görmedim. Belediyeden daha önce rant sağlayanların rantlarını kestim. Bu yüzden iftira atıyorlar. Kamera kaydının da benim odamdaki kamera kaydı olduğu ileri sürülüyor. Ben göreve geldiğim günden itibaren odama güvenlik kamerası koydurdum. Bu kameralar gizli kamera değil. Bu tür iftiraların önüne geçmek için. Her şey şeffaf olsun diye. CHP Genel Başkanı tanıtım günlerine geldi. Birileri özellikle bizim standımıza getirmediler. Gelseydi ben kendisine gerçek bilgileri verirdim. Ama en güvendiği adamları yanlarına alsın, rüşvet dedikleri olayla ilgili kameraların önünde tartışmaya hazırım" diye konuştu.

Gündoğar, "Kamera kaydı ne zaman çekildi? Milletvekili kim, işadamının TOKİ'nin bir müteaahidi olduğu söyleniyor sorularımıza "Olay Aybastı'da 7 -8 aydır konuşulan bir olay. Şimdi ulusal basına düşmüş. Sanırım Haziran ayına ait görüntüler" demekle yetindi. Milletvekili ve işadamının kim olduğu konusunda sessiz kalmayı tercih eden Gündoğar, hukuki haklarını kullanacağını söyledi.