Belediye Başkanı Kasap, Güney Çevre Yolu Çalışmalarını İnceledi

Belediye Başkanı Kasap, Güney Çevre Yolu Çalışmalarını İnceledi
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yapımı devam eden ve Rize'nin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Güney Çevre Yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Karayolları ağına alınarak projelendirilen, Rize’yi güneye doğru açacak ve Pehlivantaşı’nı RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlayacak 9,5 km. lik Güney Çevre yolunu gezen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yolun şehir merkezi ile  bağlantılı olacak ara yollarında ve ana güzergah olan eski Dağdibi yolunda incelemeler yaptı.

resat-kasap-guney-cevre-yolu-calismalarini-inceledi-5-001.jpg

İncelemeler esnasında açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap açıklamasında; "Adını 10 numara projeler olarak adlandırdığımız projelerimizin arasında yer alan Güney Çevre yolunun yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların aralıksız devam ettiği bu yolun bitirilmesi ile şehir merkezindeki trafik akışı vatandaşlarımızın da tercihi üzere bu güzergahtan yapılacak. Böylece şehrimizi güneye doğru açmış olacağız. Güney çevre yolunun şehir merkezine bağlantılı ara yoları sayesinde vatandaşımız belirlenen bölgelerden merkeze giriş yapabilecek" dedi.

resat-kasap-guney-cevre-yolu-calismalarini-inceledi-4.jpgresat-kasap-guney-cevre-yolu-calismalarini-inceledi-1.jpgresat-kasap-guney-cevre-yolu-calismalarini-inceledi-2.jpgresat-kasap-guney-cevre-yolu-calismalarini-inceledi-3.jpg