Belediye Başkanı Kasap, O Soruyu Cevaplandırdı

Belediye Başkanı Kasap, O Soruyu Cevaplandırdı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kentte muhtelif yerlerde belediye tarafından kiralanan kaldırımların “Belediye esnaf el ele kaldırımlar hak sahiplerine” projesi kapsamında kiralama döneminin sona erdirilip erdirilmeyeceğini cevaplandırdı.

Rize Belediyesinin “Belediye esnaf el ele kaldırımlar hak sahiplerine” projesi ile ilgili Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın başkanlığında Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile ortak bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap kameraların karşısına geçerek yapacakları proje detayı ile ilgili bilgi verdi. Başkan Kasap, ayrıca basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kasap, kendisine yöneltilen, “Rize’de kaldırımların işgaliye olarak kiralandığı bölümler vardır? Bunlar sona erdirilecek mi? Sona erdirilmeyecekse siz, kaldırımları diğer kişilerden temizlemeye çalışırken bu kişiler 'biz de belediyeye işgaliye nedeniyle kira ödeyelim' derse nasıl bir tutum sergileyeceksiniz” sorusuna cevap verirken önemli olanın ilkesel bir davranış olduğunu ifade ederek, kişilere göre değil kurallara göre bir davranış ortaya koyacaklarını belirtti ve yayalandırılarak araç trafiğine kapatılan bölümlerle diğer bölümlerin aynı tutulamayacağını kaydetti.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Belediyesi Kaldırım İşgallerine Savaş Açtı