Belediye Başkanı Kasap'tan 23 Nisan Mesajı

Belediye Başkanı Kasap'tan 23 Nisan Mesajı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, mesajında; Çocuk Bayramı’nın, barış ve birlik gibi ulvi değerlerin büyük bir fedakarlık, coşku ve samimiyetle paylaşılmasına, dünyaya yayılmasına, değişik kültürlerin bir araya gelerek buluşmasına ve hareketlilik sağlanmasına vesile olan ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu ifade etti.

Kasap, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında, Türk milletinin müşterek azim ve istikrarlı iradesinin eseri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir heyecan ve övünçle kutlayacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Kasap, mesajında çocuklara da seslenerek şu ifadelere yer verdi: Aileleriniz ve bizlerin sizlere olan güvenine yaraşan tarihi sorumluluğunuzun bilincinde; devletiniz için efor sarfetmeli, emek vermeli, tefekkür etmeli, araştırmalı, üretmeli, bilime ve yeniliklere açık olmalısınız. Sizler ülkemizin istikbalinin güvencelerisiniz. Yakın çevreniz ve halkımızın desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyor sizlere güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı içtenlikle tebrik ediyor, güzel günler diliyorum.